maanantai 21. maaliskuuta 2011

tonight's gonna be a good night!

Nyt sitte päätin sen ! Otan septumin, kun sitä tässä puol vuotta oon jo himoinnu :3 Ja ihan yks ja masa jos ei käy, sittempä otan pois ja sinne meni 30e mut ei voi mittää, pakko se on kokeilla.

Tilattiin tyttöjen kanssa kimpassa Crazy Factorylta korut, kun dita tilaa poskikorun ja ella meduusan, ja jaetaan sitte postikulut :-) Can't wait♥ toivottavasti sopis!
No mutta tähän päivään; jonotin pari välkkää terkkarin oven takana ihan turhaan, ei hän sitä voinut minulle avata SAATANA uah hehe joo okei mutta rupes kyrsimään !
Muutenki tää päivä on ollu ihan outo, ollu tosi hyvä fiilis ja semmonen kuten oikeestaan nykyään joka päivä mutta siis kun en ymmärrä jotain ihmistä....... Siis ei pyltsireikä ihan oikeesti nojoo. Mutta ens viikolla SAKSAAAAAAAAAAAAAAAAN! hell yeah me likes, tietysti armas osmajoukko mukana lolskis♥ pääsee laivalle syömäääääääääääääään!
Tänään olin sitten ylläri topin kanssa ja bheeeeee oli ihan hassua ja nyt sitten oon vaan datannu ja möh perkele keskiviikoks pitäis kirjottaa kaks puhetta ja aine äikästä, kiinnosti......

JA HUOMENNA ILLALLA ISILLE KOKO LOPPUVIIKOKSI ETTÄ TERVE JA HEIPÄHEI OIKEIN MUKAVAA. että en sitte viikkoon oo kirjottamassa tänne että joo.........

ps. saatana en sitte lisää enempää kuvia kun blogspot ei anna♥


2 kommenttia:

  1. haista perse mäki oisin halunnu tilata sieltä koruja!!:D toivoo herra äxän rakastajatar numero 1

    VastaaPoista