maanantai 20. kesäkuuta 2011

every step i take, every move i make i'll be watching you

Jauuuuuuuuuuuuu ! Perjantaina siis kotiuduttiin pian kanssa helsinkista ja okei mun pitaa ilmeisesti nyt kirjottaa sitten talleen huono suomi koska taa on anskun kone jonka se toi jenkeista ja tassa ei oo aata siis ei aata vaan aa jossa on pisteen paalla you know ?!? No kuitenki, oon vielaki ihan fiiliksissa siita keikasta, oli niin mahtava etta ah mmmmh kyllaaaaaa ! Tuli ostettua vaatteitaki parin sadan eesta ja pakkohan mun nyt oli ostaa paljolla koska oli kerranki rahhaa :-) Kyllahan me sitten myos muuten vaan kappailtiin siella kaapunnilla ja sen semmosta, otettiin kuvia ja naurettiin ihan helvetin hauskoille ja kypsille jutuille taas, mutta oli kylla huippu reissu ! Vaikka vika yo meniki miten meni, eli nukuttiin aamu kuudesta kymmeneen koska oltiin siihen asti OMEGLESSA ahahah joo en tiia ilsdbfidufhrif :-D Oltiin pian kanssa hesassa ja kaytettiin meijan vika ilta omegleen vaikka oltas voitu teha vaikka mita muutaki........................... Huhuuh no eihan siina!
No vikana paivana sitten mentiin lintsille ratikalla, jolla kulkeminen on yllattavan helppoo, luulin etta se ois ihan helvetin monimutkasta yms mutta ei se oo yhtaan! No kuitenkin oltiin siella lintsilla ja aateltiin etta kayaan vaan kerran siina ukossa joka siis on se lintsin uus laite, niin ostettiin sitten kertalippu siihen joka makso 6,50e..... Kaytiin sitten siina ukossa ja paatettiin ostaa sitten kuitenkin rannekkeet joka oli kylla virhe; oli nimittain ihan helvetin paha olo ja koski paahan joten laitteet ei oikeen innostanu ja muutenkin teimme havainnon, etta suomen huvipuistot on perseesta.
Kun lintsilta sitten lahettiin niin meinas tulla jo vahan kiire eli piti juosta pitkin helsingin katuja hehe we were hot...... Ehittiin sitten kuitenkin asemalle ihan ajoissa ja fiiliskin parani kun saatiin ruokaa, ei ollu ennaa niin paha olo. Mutta sitten kun ruvettiin tsekkailemaan niita meijan junalippuja niin huomattiin etta meijan paikat oli ihan erivaunuissa...........:-D No, istuttiin kuitenki koko matka vierekkain koska pian viereen ei tullu kettaan joten no hata. Se matka olikin erittain hupaisa, meijan jutut oli samaa luokkaa kun samassa vaunussa istuvien viis vuotiatten lapsien etta eihan siina. :-)

kylla paris kello nelja aamuyolla..............
ystavani pia jai vahan vaiheeseen :-)

erasta henkiloa havetti niin paljon lukea karttaa julkisella paikalla etta sen piti oikeen rutata noppeesti se takasin sinne laukkuun..... huoh
 Fuck yea, mutta tannaan oli sitten tumen rippijuhlat ja en jaksanu menna kirkkoon koska en jaksanu herata mheh ja joo oli ihan jees ruokaa ja silleensa naki sukulaisia :3 Ja ainiin ansku tuli amerikoista takasin lauantaina eli siis eilen! Tassa nyt pari kuvaa juhlista ja silleensa moro !


♥vammanen vahan vaiheessa

serkkurama !
happy family....! or not

Se ois tannaan sitten vuosipaiva joten paiva kuluu kultsin kanssa♥

2 kommenttia:

  1. aww isäs on söpö tossa happyfamily kuvassa!!!!:)

    toivoo, guess who?;)

    VastaaPoista