tiistai 5. heinäkuuta 2011

you don't know how lovely you are

Coldplay- The hardest part

kyrrrrsiiiiiiiiiiiii! phärkele että ossaa olla tylsää. Kiitos tulkaa joku hakemaan minut täältä pois koska oma moponihan on huollossa (vaihteeksi taas) koska siitä meni paskaks se variaattorihihna vai mikä lie että jooh, huomenna sillä kaet voi sitten ajella. Ärsyttää myös koska en pysty lisäämään kuvia tänne koska tämä kone lagittaa. Eikun nyt voinkin koska vaihoin konetta fuck yeah!
mheh

No mutta, viikonlopun vietin isin luona taino oikeestaan vaan yövyin siellä ja päivisin olin jossain muualla! Perjantaina olin päivän lauraseni kanssa, uitiin, syötiin karkkia ja sitten tuli käymään ihmisiä ja pelattiin chrasia vai mikä se oli mutta anyway oli mukavaa :-)
Lauantaina suunnattiin pian kanssa niitten mökille siivoilemaan ja sää oli mitä ihanin, otettiin arskaa ja uitiin niin eipä sitten ehitty tekemään sitä siivousta kokonaan loppuun, niin päätettiin että tullaan seuraavana päivänä takasin kun luultiin että sää ois yhtä ihana mutta eipä se sitten ollukaan.... Ja suurin osa kuvista on niin järkyttäviä ja julkaisukelvottomia että taidan laittaa vaan pari taiteellisempaa otosta ! Seuraavana mökkipäivänä olikin sitten perus retkeilysää, eli tuuli ei auringosta tietookaan ja heikkoa sadetta♥♥♥♥ No ei se mitään, oli mukavaa ja saatiin hommat tehtyä. Lettujen teko meinas vähän pissiä kun tuuli niin paljon eikä se taikina meinannu jähmettyä, ja ensimmäinen 'lettu' muistutti ennemmin maitoa pannulla kun lettua.......... Onneksi pia tajus soittaa sen isille ja se sano että pistäkää se rilli toiselle puolelle kuistia nii eiköhän alkanu lettuja syntymään! No sitten kun selvittiin sieltä mökiltä niin meninki suoraan topille ja sieltä sitten taas pialle, minne jäinkin sitte yöks ku en jaksanu lähtee kävelemään yöllä pimmeessä kottiin. Päivällä sitten kun noustiin joskus puol 4 aikaan, niin syötiin ja lähinkin sitten topille missä olin yötä ja mhih joo, oli kiva olla kultsin kanssa kun ei olla ehitty pitkästä aikaa kunnolla viettämään aikaa yhessä♥
awww ja tämä otos on joukkueen illasta! 




mökinraiskaamat..........  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti