sunnuntai 24. lokakuuta 2010

you make me feel so alive

Joo jäi taasviikonlopulta tuo kirjottaminen ku olin isillä ja kone unohtu äitille, elikkäs voisin vähän kertoilla;

Keskiviikkona olin pimpin kanssa ja pelattiin pleikkarilla hyvää sotapeliä joku Medal of honor rising sun(?) kai. Nojoo sitä pelailtiin, sitten menin kotiin, ja siitä suuntasin topille yöks ja meillä tuliki sillon tasan 4kk täyteen. Jännä miten nopeesti aika kuluu ihanan ihmisen vierellä.

Torstaina ajoin mopotilla ensin mummin ja ukin luo ku mentiin sinne kahville, sitten pitiki mennä isille...... siellä olinkin sitten koko loppuviikon yeppee . . . . Ja sinne jäi mopo perkele! :( keväällä sitten taas..

Perjantaina olinkin sitten topin kanssa ja lagattiin niillä. Illalla kun menin isille takasin nii vuokrattiin Extreme movie tumen kanssa, ja he he oli erittäin hupaisa. Ja ostin tietysti karkkia neljällä ekellä. ehe.

Lauantaina jumitin koko päivän isillä ja kunnostin semmosta kivikauden aikasta pyörää, jonka kyllä sainki aika hyvään kuosiin! Sillä sitten talven ajelen jee.
Illalla sitten angstasin mustasukkaisuuden kera sängyn pohjalla ja kuuntelin musiikkia pimeessä.

Sunnuntaina odotinki jo innolla että pääsis kotiin ja olla topin ja pimpin kanssa! ... sitten äippä aatteli tälleen ihan ajoissa taas ilmottaa että mennään käymään korvessa mun kummin luona. . . Siinä meni sitte suunnitelmat vähä pyllylleen, topi oli kipee joten se ei voinu tulla pialle, ja kun olin vasta viiden jälkeen kotona nii en ehtiny käymään topilla ollenkaan jee helvetin hienoo äiti! No sitten pimpin kanssa ylläri pelattiin sotapeliä pari tuntia, sitten aateltiin lähtee kävelylle ja käytiinki timolan rannassa. 

 OLIPAS MIELENKIINTOISTA. . .

en uskalla ääneen sanoa, kuinka paljon sua rakastan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti