lauantai 12. helmikuuta 2011

i'm walking on sunshine!

Oii rakastuin tuohon säähän! Oli nii ihana ottaa auringonpaisteesta ja sen tekemistä varjoista kuvia♥ 
Äsken kävin katollaki kameroimassa ja tuli ihan jepulis kuvia auringonlaskusta :] hihi.
Ja sanonko vaan että hyvin tais mantsan numero nousta...... Ai pylly oikeesti, oli ainaki seittemänsivunen paska ja kysyttiin jostain kaavoista >( Mööööö öö ö, maantieto vaan _ei_jää_päähän_ vaikka mitenkä lukis. No mutta ei se mitään, elämä on silti ihanaa ! Nyt pitäis tehä isille tänne makaroonilaatikko että sillä ois jotain syömistä kun meikä ei oo kokkaamassa sille....... On semmonen raaputus pyllyssä että tullee hyvän makunen :-) jhee.
Whii ihan tälleen asiasta reikään, niin päätettiin musiikissa että esitetään kevätkonsertissa tatun gomenasai♥ aah ! Se on vaan niin yli-ihana ja oaoaoaow hee rakastan. 


JA LINKIN PARK TULLEE KESÄLLÄ SUOMEEEEN ?!?!??! _pakko_ päästä kattomaan, vaikka en sen uusista kipaleista henkilökohtasesti tykkää, mutta ne vanhemmat on ihania koska niissä lyriikoissa on oikeesti joku idea, eikä ne oo semmosta 'OH BABY LOVE YOU SO MUCH', imeläääää. Joten jos sinne sais jonkun kamelin mukaan raahattua niin ois ihan jepulis! Liput on seittemänkymppiä mutta enköhän mä sitä rahaa jostain reiästä repäse :p


mutta nyt voisin lähteä pyörittelemään sitä makaroonilaatikkoa joten terse pyllypäät :-)


 Rakastan sua tänään enemmän,
kuin koskaan ennen, sen nyt käsitän.
                   



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti