maanantai 21. helmikuuta 2011

today, i have no reason to stand up

Djooh, sanoisinko että päivä ollut hieman pyltsistä. Ois oikeesti tehny mieli istua jossai nurkassa itkemässä ja räjähtää jokaselle joka aukasee suunsa mun suuntaa, ai helvetti oikeesti.... Nyt on onneks jo helpottanu, vaikkakin vitutus muuttu angstiksi mutta parempi tääkin! kai.















Muutenki päivä alko ihan helvetin hyvin! Aamulla 5 minuuttia ennen lähtöö kouluun kaadoin tomaattikeitot vaatteitten päälle ja siitä johtuen myöhästyin oikein söpösti bussista.... tuitui minäkin tykkään joo'o elämä hymyilee.
Mutta pitkästä aikaa oikeesti tiesin jotain kokeessa eikä ne jutut kuulostanu miltää heprealta! Oon oikeestaa melko ylpee itestäni hihi ! Kysseessä oli siis äikänkoe jostai yhdyssana kakoista ja tämmösistä :p Toivotaan että sieltä joku kasi putkahtais tai jottai, voi tietysti olla että pissi käteen vaihteeks mutta what everrrr sittempä pissi!

Onneks nyt on hyvä fiilis kun puhuin topin kanssa puhelimessa kun en oo nähny sitä viikkoon kun se on ollu kippeenä :-( yeay huomenna sitten nährään toivottavasti!♥
Ihana olo ku voi vaan kuunnella Aaltoo ja rentoutua. Kohta vois mennä kattomaa salkkarit ja sitten vaikka vähän kertailla enkkua, eli siis luultavasti katon salkkarit ja tuun takasin koneelle.........

adios tyhmyrit :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti