sunnuntai 20. marraskuuta 2011

confusedddd

Hellurei kaikki karvaiset lukijat! jEE
alkaa pikkuhiljaa kasaantumaan paineita kun pitäis lukee vielä yli sata sivua kirjaa kirja analyysiin ja samalla päntätä hissaa matikkaa ja kemiaa.............. koeviikko♥ nojaa ihan sama, en haluais ottaa paineita mutta niitä vaan tulee ja sitten ne purkautuu joku päivä siten että rupeen raivoomaan ja loppujenlopuks meen mun sänkyyn makaamaan ja otan ripulaisen kainaloon. Mutta se kyllä helpottaa oloa aina!
kyrsiiiiiiii koska mopoilu on tältä vuodelta saavuttanut loppunsa ja pitää alkaa heräämään aikasemmin että ehtii bussiin.. yh kyllä riipas sydämestä jättää se isin luokse talliin lojumaan perkele MUTTA heheh onneks täks viikonlopuks ditulaisen kanssa suuntaamme kohti tammerfårsssss en kyllä ees tiiä kirjotetaanko se noin mut what everrr ja siellä siis dita menee kokeilemaan idolsiin ja sitten myö vaan chillataan ja kierrellään kauppoja!
olen erittäin pahoillani että tänään ette saa kuvia koska ihanaisesta kamerasta loppui akku juuri sopivasti tänäään koska kulutin viime yön siihen kun katoin meitsin ja pimpun kesäisiä mökki videoita :-D lolskis joten sorrrry ja hyvät illan jatkot kaikille mörhelöille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti