torstai 24. marraskuuta 2011

mä tunnen sun sydämensykkeet mutta ne soi liian hiljaa

Hellureiiiii vaan kaikille taas!  Tämän viikon oon siis eläny koulukirjojen keskellä(..tai sitten en) eli ei oo ollu oikeen voimia tulla kirjottelemaan mutta nyt taas on fiilistä jee mutta niin siis tässä on koeviikko meneillään ja lukeminen kiinnostaa ihan liikaa mutta onneks huomenna pääsee ditan kanssa pois täältä ah ihanaa :-)
Ulkona on ihanan kaunista ja kaduttaa kun en lähteny pian kanssa lenkille... aaaa ja ihan tälleen by the wayyyy joudun kaikkien suruksi ilmoittamaan nyyhQ että luultavasti lopetan futiksen pelaamisen tässä ihan lähiaikoina tän minun selän takia. Jalkapallo on ihanaa mutta nyt se on menny vähän liian totiseks enkä saa siitä oikeen enää semmosia kiksejä kun ennen ja se kipu mikä siitä joka kerta tulee ei auta asiaa yhtään. joten me päätettiin pimpsauksen kanssa että ostetaan salikortit ja aletaan käymään salilla! XD yEEEEEah
mutta ohan se tietysti haikeeta lopettaa kun on pelannu kaheksan vuotta saman joukkueen kanssa mutta no can do.
heissulivei palailen joskus!

Suihkulähde itki keskellä puistoa ja apina laahautui kyyneliä kohti. Sen jäsenet heiluivat ja keinuivat ja se heittäytyi veteen ja sekoittui kaupunkiin kuin mehutiiviste. Ala-asteella opin että sitä kutsutaan evoluutioksi; kukaan ei halua vain istua perseellään ja antaa maailman olla rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti