sunnuntai 14. elokuuta 2011

look into my eyes and i'll own you

MOVES LIKE JAGGGGGGERRR!

Tännään oli tosi hyvä fiilinki, kunnes sorruin kuuntelemaan liian herkkää mussiikkia...... Mutta yritän silti pysyä positiivisena ja nyt yritän saaha mielen paremmaks kuuntelemalla moves like jaggggggeria !
No mutta whateverr, oltiin pimpsauksen kanssa kattomassa meijän peliä ja saatiin taas tilaisuus näyttää miten epäonnistuneita ollaan ihmisinä... Ei huhhuh oikeesti :-D ei voi kun nauraa. Yhtä pientä juttua onnistuttu ees hoitamaan, tai pia ei onnistunu hoitamaan, mitenkä vaan!

Haluaisin tehä ihan täydellisen muodonmuutoksen mun huoneelle! Kyrrsii kun se on niin harmaa ja tylsä, haluaisin siitä vähän lämpimämmän ja kodikkaamman, voisin hankkia tummanruskeita kehyksiä valokuville, tummanruskee lattia, seinät haluaisin maalata ihan uudelleen ja sitten haluaisin vielä uuden vaatekaapin(jonka ehkä saankin jossain vaiheessa) ja uuden yöpöydän. Ne on vaan kaikki semmosia tylsän koivun värisiä tai siis niin, vaaleenruskeita :-( Vähän väriä elämään kiitos! 
Ja kyllä minä tuon muodonmuutoksen teenki, kunhan löydän vaan tarvittavat jutskat ja jos äiti ois innokas maksumies...... :-)

ja ihanaaa sain jäähä äitille yksin yöks ! Vähän vaan pelottaa mutta ei se mittään, ehkä mää selviän.
Nyt voisin mennä kattelemaan frendejä nauhalta ja nutustamaan jottain ruokaa, tän kipaleen myötä hyvät yöt :-)
chasing cars♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti